Τροποί Πληρωμής & Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μία παραγγελία σας στο κατάστημα μας μπορεί να εξοφληθεί με τους παρακάτω τρόπους:   

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τραπεζική κατάθεση, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας καταθέστε το σύνολο του ποσού σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς των τραπεζών που συνεργαζόμαστε :  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EUROBANK, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ALPHA BANK, EUROBANK CYPRUS. Για να δείτε τους λογαριασμούς των τραπεζών πατήστε εδώ 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή, μέσω της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ, παραδίδοντας το αντίτιμο της αξίας της, στον courier που θα σας την παραδώσει. Η χρέωση της υπηρεσίας αντικαταβολής εξαρτάται από τον τόπο αποστολής και το βάρος της παραγγελίας.
Η απόδειξη ή το τιμολόγιο πώλησης που θα παραλάβετε θα περιέχει κανονικά και αυτή τη χρέωση. 


ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Η αποστολή των προϊόντων εντός Λεκανοπεδίου Αττικής γίνεται με αυτοκίνητα της εταιρείας μας και είναι ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 150€.

Οι αποστολές εκτός λεκανοπεδίου γίνονται μέσω της μεταφορικής εταιρείας ή της courier που μας υποδεικνύει ο πελάτης. Τα έξοδα της αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΚΥΠΡΟΣ

Η αποστολή των προϊόντων στην Κύπρο γίνεται μέσω της εταιρείας courier που μας υποδεικνύει ο πελάτης. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και κυμαίνονται ανάλογα με τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας. 

Παραστατικό επιλογή από :ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ

ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ ΣΑΣ.

Θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό για να μπορέσετε να κάνετε αγορές. * Μόνο για επαγγελματίες.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
#{ product.data.title }
#{ product.data.price | moneyFormat }